Cum a fost la Asia Tech x Singapore 2024

 In perioada 29-31 mai, am fost prezenti impreuna cu alte companii de tehnologie din Romania si cu sprijinul ATIC la Asia Tech x Singapore (AtxSG). Evenimentul, recunoscut ca unul dintre cele mai mari targuri de profil din Asia, a reunit peste 25.000 de experti si entuziasti in tehnologie din 55 de tari, transformand Singapore-ul intr-un adevarat epicentru al inovatiei in domeniu. De la dezbateri captivante despre inteligenta artificiala si blockchain, pana la demonstratii ale celor mai noi gadget-uri si aplicatii, ATxSG a fost un festival al descoperirilor tehnologice si al viitorului digital.

Ne bucuram ca am putut fi prezenti la aceasta expozitie, ca am cunoscut niste oameni extraordinari si ca am avut sansa sa invatam de la cei mai buni profesionisti din industrie la nivel global.

Este mereu motiv de bucurie faptul ca ne putem alatura altor inovatori si lideri din industrie pentru a explora cele mai recente tendinte si tehnologii.

 

Experienta ATxSG

 

ATxSG a fost o experienta cu adevarat captivanta. Evenimentul a reunit o varietate de participanti, de la startup-uri inovatoare la giganti tech consacrati, creand un mediu vibrant pentru colaborare si schimb de idei.

 

Conferinte si Expozitii

 

Am participat la o serie de conferinte si expozitii care au acoperit subiecte variate, de la inteligenta artificiala si blockchain pana la sustenabilitate si guvernanta digitala. Am fost deosebit de impresionati de discutiile despre potentialul inteligentei artificiale de a transforma industrii si de a imbunatati viata oamenilor. Abia asteptam sa implementam in proiectele noastre si ale clientilor nostri noi aplicatii ale AI.

Networking, Colaborare si Perspective de Viitor

 

ATxSG a oferit numeroase oportunitati de networking si colaborare. Am avut sansa de a interactiona cu alti profesionisti din domeniu, de a impartasi cunostinte si de a stabili conexiuni valoroase. 

Suntem increzatori ca participarea noastra la ATxSG va deschide noi usi pentru Appsmart. Am identificat deja cateva oportunitati de parteneriat interesante si suntem nerabdatori sa exploram noi piete si sa dezvoltam solutii inovatoare pentru clientii nostri.

Revenim cu vesti la momentul potrivit.

 

Concluzie

 

Asia Tech x Singapore a fost o experienta extrem de valoroasa pentru Appsmart. Ne-a oferit o perspectiva asupra viitorului tehnologiei si ne-a inspirat sa continuam sa inovam si sa depasim limitele a ceea ce este posibil.

 

Va multumim ca ne-ati urmarit calatoria!

Vrei sa afli primul noutatile?

Aboneaza-te la newsletter si noi iti trimitem cele mai interesante articole.

Citeste mai mult

Noutati

Cum a fost la Asia Tech x Singapore 2024

 In perioada 29-31 mai, am fost prezenti impreuna cu alte companii de tehnologie din Romania si cu sprijinul ATIC la Asia Tech x Singapore (AtxSG).