Gestioneaza consumurile din sala de operatii cu noul modul Appsmart

  Gestiunea consumurilor din salile de operatie reprezinta adesea o provocare si tocmai din acest considerent, noi, la Appsmart, am decis sa dezvoltam un modul specific care sa usureze gestionarea, organizarea si inventarierea consumabilelor din salile de operatie. Acum este mai usor decat oricand sa se tina o evidenta clara a consumurilor si o raportare precisa si actualizata in timp real.


 Modulul pentru gestiunea consumurilor in salile de operatie ofera o imagine de ansamblu ce cuprinde informatii despre stocuri, consumuri si rapoarte despre termenele de valabilitate ale produselor din gestiune.

 

Modulul de gestiune consumuri prezinta urmatoarele functionalitati:

 

Scheme de consum

Modulul ofera posibilitatea definirii de scheme de consum pentru fiecare tip de operatie in parte. La efectuarea unei operatii, se generaza automat bonul de consum pentru materialele consumate pentru operatia in cauza. De asemenea, exista optiunea modificarii schemei de consum pentru fiecare pacient in parte, daca este cazul.

 

Generare de coduri de bare

Modulul permite generarea de coduri de bare pentru consumabile, astfel incat sa se usureze scaderea din stoc/inventarierea/intrarile.

 

Bonuri de consum pe zile

Separat de posibilitatea generarii de bonuri de consum pentru fiecare operatie in parte conform schemei de consum, se pot adauga bonuri de consum pe fiecare zi in parte, cu consumurile aferente tuturor operatiilor din data respectiva. 

 

Gestionare cristaline

Aplicatia permite gestionarea cristalinelor prin inventarierea lor pe baza codurilor de bare deja existente pe acestea.

 

Raportare 

Modulul ofera posibilitatea generarii de rapoarte specifice de stocuri la nivel de serie cristalin sau dioptrie. De asemenea exista optiunea emiterii de rapoarte de fisa de magazie pentru trasabilitatea produselor.

 

Alocare cristalin

Cu ajutorul modulului de consumuri avem optiunea alocarii directe a cristalinului folosit pentru fiecare protocol operator de implant. Acest lucru permite sa stim ce serie de cristalin s-a folosit la un anumit pacient.

 

Valabilitate cristaline

Aplicatia pune la dispozitie un raport si alerte care sa notifice asupra cristalinelor al caror termen de valabilitate se aproprie de expirare. Modulul permite astfel o gestionare mult mai usoara si eficienta a valabilitatii cristalinelor. 

 

Cu ajutorul acestui modul, atat de necesar in buna functionare a unei sali de operatii oftalmologice, atat fluxul operational din sala, cat si eficienta sunt imbunatatite. Nu se mai pierd nici timp si nici resurse cu inventarierea, surprizele neplacute legate de disponibilitate si valabilitate sunt evitate, iar toate informatiile se regasesc centralizate si organizate intr-un singur loc in cadrul aplicatiei.

 

Alege Appsmart Ophthalmology EMR pentru clinica ta

De mai bine de 8 ani, suntem partenerul de incredere a peste 650 de medici oftalmologi din peste 120 de clinici de oftalmologie. Solutia Appmart Ophthalmo optimizeaza in siguranta toate procesele din cadrului unei clinici, de la programari si integrarea echipamentelor medicale, pana la rapoarte medicale si financiar. 

 

Vrei sa afli primul noutatile?

Aboneaza-te la newsletter si noi iti trimitem cele mai interesante articole.

Citeste mai mult